nedelja, 21. oktober 201821.10.2018
16:14

8. DAN  -  DAN ZA DIABETES

Nedelja. Že samo ime pove, da dela ta dan ni bilo in smo si privoščile še en dan daljšega spanca. Zbudile smo se kar zgodaj ob 11.30, si naredile zajtrk in se odpravile dogodivščinam naproti. Vesna naju je vodila do Luteranske katedrale, katero je sama z Uršo že obiskala. Kakor na zunaj je prelepa tudi navznoter. 

Hotele smo si ogledati še knjižnico, vendar je bila zaprta. Medtem, ko je Urška zgubljena tavala s fotoaparatom po ulicah, sva Vesna in Irma odšli v trgovino s spominki. Ker niso imeli nič pametnega sva odšli. 
Ko sva našli Urško, smo se dogovorile, da gremo poiskati Arnolds trgovino s krofi. Pot je bila dolga, poleg tega pa smo se še malo izgubile. 

 S pomočjo domačinov in google mapa smo uspešno našle naše krofe. Ker se nismo morale odločiti med takšno izbiro, smo si izbrale šest različnih, ki so se nam zdeli najbolj okusni. V smeri urinega kazalca smo si podajale krofe, da je vsaka dobila nekaj grižljajev vsakega. Medtem, ko sva z Irmo pokali šale o diabetesu, sva se zavedali, da zraven naju sedi Vesna, ki ga dejansko ima. Na srečo nama ni padla po tleh, podala je celo svoje strokovno mnenje o krofih. 


Zelo site smo se odpravile še po nakupih v H&M, kjer smo naredile veliko prečudovitih slik, seveda po zaslugi naše profesionalne fotografinje Urške. Po zelo dolgem nakupu ter slikanju v trgovini smo se počasi vrnile domov. 

 


IQ TEST: poiščite Irmo in Vesno


Po kratkem počitku smo si naredile večerjo, ki je bila zelo okusna. Sedaj pa ob gledanju Slovenija ima talent pišemo ta nedeljski blog in nestrpno čakamo našo Uršo, ki se bo s Švedske vrnila okoli polnoči. 

Več po nočnih oglasih.


Ni komentarjev:

Objavite komentar