nedelja, 28. oktober 201828.10.2018
20:16

14. DAN

URŠKA IN IRMA

Na našo srečo, smo danes lahko spale še eno uro dlje. Če nebi premaknili ure, bi tako rečeno spali do enih. Sicer neprespane, zaradi slabega spanca, vstanemo ob za nas normalni uri in pojemo zajtrk. Vesna in Urša sicer malo prej vendar vseeno. Ko sta onidve že odšli sva z Irmo naredili načrt, kako in kaj za danes. Kmalu za babama pred nama, sva se tudi sami odpravili v svet. Kam drugam, kakor pa v ¨šoping¨. Kot vedno, mora biti nekaj narobe. Urška si je hotela kupiti obleke in si jih tudi je, vendar napačne. V garderobi je pomerila oblačila in prava dala prodajalki, da jih pospravi, napačna pa je vzela s seboj na blagajno. To je ugotovila eno uro nazaj, ko je hotela Urši pokazati svoje nove obleke. 

Tip of the day: preverite dvakrat ali ste vzeli prava oblačila

Med nakupovanjem sva si privoščili Subway in ob koncu odšli v Lidl po sestavine za palačinke. Danes je bil zelo lep a hkrati, kakor prej, mrzel dan. Odšli sva domov in počakali na Vesno in Uršo. Vse smo v paru gledale, ene Slovenija ima talent, druge pa Jurassic world. Spekle smo palačinke in sedaj ena piše blog, druga je pod tušem, tretja je fotograf, četrta pa fotomodel:) Ko nas bo spanec klical, pa spat. Lep večer še naprej. 
VESNA IN URŠA

Današnji dan se je pričel, ko smo si privoščile zajtrk ob uri, ko naj bi imele kosilo. Z Vesno sva se odpravili po nakupih. Obiskali sva veliko malih trgovinic s spominki in opazili da je velik poudarek na izdelkih iz rogovja severnih jelenov, lesa in volne. Da nebi pokupile vsega so naju prepričale zelo visoke cene. Želeli sva si pogledati koncert gospell zbora v katedrali a naju je od tega spet odvrnila absurdno visoka cena. Tako sva dan preživeli s kolesarjenjem po mestu, ob koncu dneva pa sem si jaz, Urša zaradi hudega mraza in moje jesenske odprave za na Finsko kupila bundo. Po tem sva se vrnili v stanovanje, kjer nama je Urška spekla palačinke. Na žalost se je tudi tukaj premaknila ura tako, da smo že od petih zaviti v temo.Ni komentarjev:

Objavite komentar